• Udruga Belica

• Videogalerija info

Sunday, 17 April 2011 12:34

Bela nedeja 2015.

{gallery}2015_Bela_Nedeja{/gallery} Donosimo fotografije sa Bele nedeje 2015 godine.

Izložba Vina 2015.

{gallery}2015_izlozba_vina_belica{/gallery} Donosimo fotografije sa izložbe vina 2015 godine koje nam je uslikao Jani Kukurin.

BELA NEDEJA 2014

{gallery}bela_nedeja_2014{/gallery} Mali pogled na izložbu udruge "Belica" o kojoj je gosp. Branko Kukurin napisao predivan tekst.Uživajte!

Izlet u Istru 29.06. 2014.

{gallery}izlet_istra_29.06.14{/gallery} Donosimo nekoliko fotografija izleta u istru koji se održao 29.06.2014. u sklopu posjeta Vinarijama "TOMAZ" i "FAKIN" te ručka u restoranu "PALADINO".

Urbanovo 2013
slike štrigove 17.-19.svibnja

{gallery}urbanovo2013{/gallery} Mali pregled fotografija sa štrigove da vidite kako nam je bilo.Uživajte!

8.OCJENJIVAČKI SKUP
7.4.2013.Pod Ložom u Kastvu
{gallery}8_ocjenjivacki_skup{/gallery} Sve zainteresirane koji žele pogledati ovu galeriju mogu to učiniti na način da kliknu na sliku.Hvala!

FOTO RINO GROPUZZO

Na ovoj fotografiji  koju je ispred bačvarske zbirke u Kastvu slikao poznati hrvatski fotograf Rino Gropuzzo, možete vidjeti nekolicinu članova udruge belica koji su nakon male degustacije otišli na domjenak. U fotogaleriji Vam donosimo par slika ovoga fotografa koje će još dugo plijeniti pažnju svih posjetitelja ove stranice!

Pozdrav!

domjenak-1-w domjenak-2-w belica-03-w

Kuća Belice

Ponuda turističkog sadržaja posjet "KUĆA BELICE" u Kastvu.

Obilazak individualnih posjetitelja u sklopu Kuće Belice sa postavom koju vodi educirani stručni suradnik.Prezentacija prikazanih povijesnih izložaka, te prezentacija Belice u prostoru Bačvarije, koja je u sklopu kuće.

Organizirane skupine posjetitelja u grupama preko 10 po najavi na kontakt telefon i van radnog vremena.

Radno vrijeme:

Četvrtak 17.00 do 21.00
Petak 17.00 do 21.00
Subota 17.00 do 21.00
Nedjelja 17.00 do 21.00

Kontakt telefon:  091 622 7921

Copyright © 2022 Udruga Belica. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.